Produse de slabit

O dieta de slabire inseamna in primul rand utilizarea unor produse de slabit. Primul pas in reusita unei cure de slabire este motivatia clara, specifia, a cauzei pentru care luptati. Este vorba de o problema de sanatate a carei rezolvare tine de kilogramele in plus (grasimile din sange crescute, dureri articulare, tulburari de ritm cardiac, respiratie grea, somn putin si de slaba calitate) sau de ratiuni pur estetice?

Despre produse de slabit

Este foart important sa definit clar motivul pentru care vreti sa slabiti, iar odata luata hotararea, mergeti pana la capat.
Nimic nu este mai rau pentru moralul sau increderea in sinde decat renuntarile sau scuzele inventate pentru a va explica un esec. Decat sa va apucati in fiecare luna de dieta mai bine nu incepeti deloc. Macar nu veti ramane cu impresia ca nu ati fost in stare.

Cura de slabire nu este un mijloc de a va testa vointa, iar nerespectarea ei nu trabuie sa va umple de sentimente negative. Nereusita unui regim de slabit poate avea multe explicatii, inclusiv faptul ca suntem slabi in fata ispitelor alimentare, ca mancare este nu este perceputa ca ceva periculos, si de ce sa nu recunoastem, ne vine greu sa renuntam la placerile noastre. De aceea utilizarea unor produse de slabit ajuta foarte mult acest produs.

Cum vedem o dieta de slabit:

Exista persoane cu “arderi” mai rapide, fara ca ele sa faca ceva anume. Sunt in general oameni slabi, agitati in permanenta, in continua miscare si care uneori nu au rabdare nici sa manance. Aportul lor caloric este de obicei sub media zilnica, si de aceea uneori pot sa manance o ciocolata intreaga ca nu se vor ingrasa. Ideal este sa avem un tonus bun, atat fizic cat si psihic, o atitudine pozitiva si optimista, conditie fizica si copr armonios. Daca ati hotarat sa slabitul este solutia, apucati-va de acest lucru cu toata seriozitatea si resposabilitatea de care sunteti in stare.

Aveti nevoie de organizare, disciplina, vointa si curaj. Nu se intampla de la sine, nu e usor. Este pentru cei invingatori, pentru cei puternici, care au inteles ca:
Un corp frumos si sanatos costa timp si bani, si nimeni nu o poate face in locul vostru.

Se arată toate cele 10 rezultate