In anumite cazuri medicul poate prescrie sau recomanda consumarea unor sucuri realizate dupa retete bine stabilite. De asemenea, putem prepara orice tip de dieta pe baza unei recomandari a medicului dumneavoastra.

Diete personalizate Diet 4U – creeate special pentru dumneavoastra

Juice 4USucurile Diet 4U sunt preparate prin stoarcere la rece.  Prin aceasta tehnologie se extrage cu 25% mai mult suc şi cu 40% mai multe minerale şi vitamine decât orice alt storcător. Sucul obtinut prin presare la rece nu oxideaza (comparativ cu cel obtinut prin metoda centrifugala, care inmagazineaza foarte mult aer).

Diet 4U – diete personalizate

Aceste sucuri pot fi realizate de catre ZENdiet pe baza informatiilor furnizate de dumneavoastra.

Sucurile au termen de garantie de 5 zile, daca sunt pastrate conform conditiilor mentionate pe eticheta produsului. Toate sucurile Diet 4U se pastreaza la frigider, iar pe timpul transportului catre dumnevoastra ele sunt puse in cutii izolate termic, impreuna cu pungi de gheata.

Livrarea se face prin curier rapid, direct la dumneavoastre acasa sau la birou.

Va rugam sa completati datele dumneavoastra in formularul alaturat si specificati exact reteta sucului, frecventa cu care doriti sa fie livrat si orice alte date care pot fi relevante.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Inaltime

Greutate

Mesaj

[recaptcha]

(Este posibil ca mesajul nostru sa ajunga in folderul Junk sau Spam. De aceea, va rugam sa adaugati adresa noastra office(@)zendiet.ro in lista dumneavoastra de contacte)