Diete Detox – Fara cumparaturi, fara preparare, fara curatenie, doar consumi ce primesti.

Ideal pentru persoane care vor o detoxifiere completa si delicioasa.

Aceste diete Detox ZenDiet sunte concepute pentru a va ajuta sa va detoxificati într-un mod simplu, dar sigur si in acelasi timp eficient, fara a va perturba în vreun fel activitatea cotidiana. In ultima vreme toata lumea este din ce in ce mai ocupata, astfel incat nu mai avem timp sa acordam cateva ore pentru achizitionarea ingredientelor si prepararea sucurilor, salatelor si supelor. De aceea cu ajutorul nutritionistilor am creat aceste Diete Detox pe care le livram acasa la dumneavoastra sau la birou.

Detoxifierea poate reduce incidenta de aparitie a numeroase probleme de sanatate, cum ar fi oboseala cronica, imunitatea scazuta, alergiile, durerile de cap, scaderea capacitatii de concentrare si multe alte neplaceri.

Diete Detox – Primul pas spre detoxifierea corpului este, evident, reducerea încărcăturii toxice

Dieta Detox ZenDiet conţine 4 sucuri zilnice, obtinute din fructe și legume presate la rece care sunt pline de vitamine, minerale și enzime, o salata cu un supliment proteic vegetal la pranz şi o supa seara. Continutul bogat de fibre va ajuta sistemul digestiv sa elimine toxinele, antioxidantii din fructe si legume vor ajuta corpul sa lupte impotriva factorilor cancerigeni.

Presarea la rece este procedeul prin care se extrage aproape toata bogatia nutrientilor intr-un suc proaspat folosind presiunea exercitata de o presa mecanica. Aceasta tehnica asigura o patrundere cat mai mica a aerului in suc, ceea ce inseamna un proces de oxidare mult mai lent. Presarea la rece este singura metoda care permite pastrarea sucului extras un timp mai mare, fara conservanti sau pasteurizare.

Dieta Detox ZenDiet este recomandata tuturor celor care doresc sa urmeze o dieta de detoxifiere a organismului, dar si celor care au o viata foarte activa. Programul, in mod optim, ar trebui urmat 10 zile, dar se poate opta si pentru variantele de 3, 5, 7, in functie de necesitatile fiecaruia.