Sucurile Juice 4U sunt preparate prin stoarcere la rece.  Prin aceasta tehnologie se extrage cu aproape 25% mai mult suc şi cu 40% mai multe minerale şi vitamine decât in storcătoarele prin centrifugare. Sucul obtinut prin presare la rece nu oxideaza (comparativ cu cel obtinut prin metoda centrifugala, care inmagazineaza foarte mult aer).

In anumite cazuri medicul poate prescrie sau recomanda consumarea unor sucuri realizate dupa retete bine stabilite. Aceste sucuri pot fi realizate de catre ZENdiet pe baza informatiilor furnizate de dumneavoastra.

Sucuri Zen Juice 4U – creeate special pentru diete personalizate

Juice 4U

Sucurile au termen de garantie de 5 zile, daca sunt pastrate conform conditiilor mentionate pe eticheta produsului.

Toate sucurile Juice 4U se pastreaza la frigider, iar pe timpul transportului catre dumnevoastra ele sunt puse in cutii izolate termic, impreuna cu pungi de gheata.

Livrarea se face prin curier rapid, direct la dumneavoastre acasa sau la birou.

Va rugam sa completati datele dumneavoastra in formularul alaturat si specificati exact reteta sucului, frecventa cu care doriti sa fie livrat si orice alte date care pot fi relevante.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Inaltime

Greutate

Mesaj

[recaptcha]

(Este posibil ca mesajul nostru sa ajunga in folderul Junk sau Spam. De aceea, va rugam sa adaugati adresa noastra office(@)zendiet.ro in lista dumneavoastra de contacte)