Sucurile ZenDiet sunt preparate prin stoarcere la rece.Vitezele mici de rotaţie asigură cele mai ridicate valori nutriţionale şi previn distrugerea nutrienţilor şi a enzimelor valoroase.

Este foarte simplu sa oferi copiilor tai cele mai bune sucuri. Alege orice combinatie de sucuri Zen Juice Kids, si noi ne ocupa de prepararea si livrarea lor acolo unde ai tu nevoie.

Zen Juice – sucuri presate la rece, ideale pentru petreceri copii sau evenimente

Sunt potrivite pentru orice eveniment la care doriti sa iesiti din tipar. Fie ca este vorba despre o petrecere de copii sau un eveniment, noi va livram pachetul Zen Juice de minim 12 sticle direct la dumneavoastra acasa sau la birou.

Mai multe informatii despre pachetul de sucuri presate la rece pentru copii :

Toate sucurile Zen Juice se pastreaza la frigider, iar pe timpul transportului catre dumnevoastra ele sunt puse in cutii izolate termic, impreuna cu pungi de gheata. Prin tehnologia de presare la rece se extrage cu 25% mai mult suc şi cu 40% mai multe minerale şi vitamine decât cu orice alt storcător. Sucul astfel obtinut nu oxideaza (comparativ cu cel obtinut prin metoda centrifugala, care inmagazineaza foarte mult aer).

Pachetul Zen Juice contine 12 sucuri (Juice sau Juice Kids) sau 12 smoothie-uri identice. In functie de dorintele dumneavoastra alegeti din site tipul sucului sau smoothie-ului dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.