Sucurile ZenDiet sunt preparate prin stoarcere la rece.Vitezele mici de rotaţie asigură valori nutriţionale bune şi previn distrugerea nutrienţilor şi a enzimelor valoroase.

Sucurile au termen de garantie 5 zile, daca sunt pastrate conform conditiilor mentionate pe eticheta. Astfel, pentru o petrecere de copii care urmeaza sa fie intr-o zi de sambata, trebuie sa comandati cel tarziu miercuri pachetul Zen Juice. Joi va fi trimis prin curier, iar vineri il veti primi.

Zen Juices – sucuri presate la rece, ideale pentru petreceri copii sau evenimente.

Sunt potrivite pentru orice eveniment la care doriti sa iesiti din tipar. Fie ca este vorba despre o petrecere de copii sau un eveniment, noi va livram pachetul Zen Juice de minim 12 sticle direct la dumneavoastra acasa sau la birou.

Toate sucurile Zen Juice se pastreaza la frigider, iar pe timpul transportului catre dumnevoastra ele sunt puse in cutii izolate termic, impreuna cu pungi de gheata. Prin tehnologia de presare la rece se extrage cu 25% mai mult suc şi cu 40% mai multe minerale şi vitamine decât cu orice alt storcător. Sucul astfel obtinut nu oxideaza (comparativ cu cel obtinut prin metoda centrifugala, care inmagazineaza foarte mult aer).

Pachetul Zen Juice contine 12 sucuri (Juice sau Juice Kids) sau 12 smoothie-uri identice. In functie de dorintele dumneavoastra alegeti din site tipul sucului sau smoothie-ului dorit.