Diete de slabit sau cum sa slabim, pastrandu-ne placerea de a manca si fara a ne infometa

Aceste Diete de slabit ZEN Slim, propuse de noi reprezinta în primul rand un stil de viata sanatos, care poate fi tinuta pe termen lung. Orice dieta Zen Slim va poate ajuta sa reduceti greutatea chiar daca obiceiurile dvs alimentare inainte de inceperea dietei presupuneau un exces al caloriilor, multe dulciuri şi fãinoase, un consum crescut de grasimi saturate, un program neregulat al meselor.

O dieta necesită rabdare şi atenţie la alimentele consumate. De aceea ZenDiet.ro vine în întâmpinarea clienţilor care nu au timp şi se abat involuntar de la regulile unui stil  de viata sanatos. Aceste diete de slabit sunt produse de ZenDiet dupa indicatiile nutritionistului si sub supravegherea acestuia.

Principiul de baza al dietei de slabit ZEN Slim propusa de noi consta în scaderea numarului de calorii ( dieta hipocalorica).

Respectata dupa toate regulile, o dieta hipocalorica te poate ajuta sa slabesti si pana la 5 kilograme pe saptamana. Acesta este un rezultat destul de multumitor pentru orice persoana care vrea sa slabeasca. La fel ca orice dieta, functioneaza diferit pentru fiecare organism in parte. Unele persoane pot slabi 4-5 kilograme in prima saptamana de dieta si 1-2kg in urmatoarea saptamana, iar altele doar 1-2 kilograme in prima saptamana si tot asa in a doua, deoarece viteza de pierdere in greutate variaza in functie de fiecare individ.

Spre deosebire de o dieta drastica tinuta dupa ureche, dieta ZEN Slim, mizeaza pe un echilibru nutritional, astfel incat riscul de a avea carente nutritionale sa fie aproape minim. Aceste diete de slabit sunt produse de ZenDiet doar atunci cand sunt comandate de dumneavoastra.

Dieta va avea rezultate dac este ţinuta cu stricteţe. Recomandarile noastre şi ale medicului nutritionist sunt:

  1. In fiecare zi trebuie sa consumati doar ce primiti in pachetul de la noi.
  2. Mesele trebuie luate la orele indicate de noi
  3. Este obligatoriu consumul a 2 litri de apa pe zi. De asemenea, sunt permise limonada si ceaiurile de plante neindulcite in care se poate adauga ghimbir.
  4. Minim 30 de minute de activitati fizice usoare.

Dupa incheierea dietei hipocalorice, este recomandat sa se introduca alimentele treptat in meniu pentru a se evita ingrasarea. In prima saptamana dupa dieta este bine sa adaugati la meniul dvs doar 100 calorii in plus, in a doua sa mai introduceti inca 100 si tot asa pana cand ajungeti sa manancati normal.

Aceste diete de slabit ZEN Slim pot fi achizitionate pe o perioada de 7 zile, 10 zile sau 14 zile, timp în care sunt livrate în fiecare dimineaţă toate mesele de peste zi + micul dejun de a doua zi (3 mese şi 2 gustări). Mâncarea este gustoasă, din ingrediente proaspete şi naturale (legume, fructe, carne, ouă, brânză).

Eficienta dietei este crescuta printr-o activitate fizica de intensitate moderata, dar constanta. De asemenea, pentru mentinerea rezultatelor, sportul si o dieta echilibrata reprezinta solutia cea mai sigura.