Sunt Andreea Coman, nutritionist profesionist din Ploiesti si inima din spatele ZenDiet.ro. Va invit la consultatie de nutritie sau sa comandati diete personalizate, create special pentru fiecare, dupa sfatul si indrumarile medicului dumneavoastra. Indiferent de situatia in care va aflati, folosind cunostintele temeinice din domeniul nutritiei, recomandarile si necesitatile dumneavoastra, va putem prepara si livra diete personalizate.

Sunteti nevoiti sa va schimbati dieta din motive de sanatate sau la recomandarea medicului?

Incercati sa va imbunatatiti performantele sportive, sa cresteti in greutate sau sa slabiti?

Cautati un plan individualizat de alimentatie pentru a ajuta la optimizarea sanatatii?

Ce sunt aceste diete personalizate?


Dietele personalizate sunt bazate pe decenii de cercetari stiintifice care ne spun ce impact au asupra nutritiei dumneavoastra. optime, zecile de indicatori de sanatate, inclusiv metabolismul sau nutrigenetica. Planul dvs. nutritional este important si il vom realiza pe baza tuturor aspectelor importante: rezultatele analizelor medicale, recomandarile doctorilor specialisti, intolerante la alimente, alergii la diverse ingrediente sau telul de urmarit prin dieta personalizata.

Cum realizam aceste diete personalizate?


In primul rand stabilim impreuna obiectivele acestei diete ce va vizeaza personal. ZenDiet ofera deja diete pentru detoxifiere sau diete pentru slabire, dar dvs. veti primi o dieta personalizata, dupa un plan unic. Pe fondul conditiei dvs. prezente, stabilim:

 • Cate mese zilnice va contine programul personalizat
 • Cantitate de mancare si tipul de alimente folosite
 • Obiectivele nutritionale: reducerea grautatii corporale, cresterea masei musculare, vitaminizarea organismului.
 • Limitele si necesitatile dietei personale: vegetariana, fara gluten, row-vegan etc.

Ce preparate sunt incluse intr-o dieta personalizata


Sucuri presate la rece: prin aceasta tehnologie se extrage cu aproape 25% mai mult suc şi cu 40% mai multe minerale şi vitamine decât in storcătoarele prin centrifugare. Sucul obtinut prin presare la rece nu oxideaza (comparativ cu cel obtinut prin metoda centrifugala, care inmagazineaza foarte mult aer).

Salate: preparate cu ingrediente proaspete si variate. Sunt delicioase si fara ingrediente procesate termic. Salatele Zendiet vin insotite de cate un dressing, diverse retete, din mirodenii, condimente si alte ingrediente.

Suplimente proteice vegetale: delicioase gustari cu valoare nutritionala crescuta, ideala pentru curele de slabire sau dietele personalizate de vitaminizare si detoxifiere.

Supe creme: tinem cont de timpii de gatire si daca dieta personalizata ne permite, va oferim diverse sortimente de supe creme ce contin ingrediente prospete, arome naturale din condimente si mirodenii, special alese sa se potriveasca cu toate ingredientele.

Smoothie-uri: aceste delicioase pireuri din fructe si legume proaspete sunt ambalate imediat dupa prepare, pastrand gustul autentic, fara conservanti, fara arome sintetice, doar pulpa de fructe si legume.

Mancare proaspata special preparata pentru dvs. si livrata acasa sau la birou


Preparatele Zendiet au termen de garantie de 5 zile, daca sunt pastrate conform conditiilor mentionate pe eticheta produsului. Toate preparatele dintr-o dieta personalizata se pastreaza la frigider, iar pe timpul transportului catre dumnevoastra ele sunt puse in cutii izolate termic, impreuna cu pungi de gheata. Programul de livrare a dietelor comandate se realizeaza dupa preferintele dvs. si poate varia in functie de cate zile veti tine dieta personalizata livrata de Zendiet. Livrarea se face prin curier rapid, direct la dumneavoastra acasa sau la birou. 

Inscrie-te pentru diete personalizate, mancare gata preparata, cu livrare la domiciliu:

Va rugam sa completati datele dumneavoastra in formularul alaturat si specificati exact reteta sucului, frecventa cu care doriti sa fie livrat si orice alte date care pot fi relevante.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Inaltime

  Greutate

  Nevoi și particularități speciale

  Este posibil ca mesajul nostru sa ajunga in folderul Junk sau Spam. De aceea, va rugam sa adaugati adresa noastra office(@)zendiet.ro in lista dumneavoastra de contacte