Livrare diete ZenDiet 1

Preparate proaspete livrate zilnic, in fata usii tale.

Despre livrare diete ZEN

ZEN Detox – Cure de detoxifiere

Livrarile sunt gratuite in Ploiesti, iar in tara costa 25 Ron (livrate prin curier rapid)

Livrarile se trimit de luni pana vineri, iar la destinatie ajung a doua zi. Pentru fiecare pachet se plateste:

  • Cost ambalare – 10 Ron
  • Cost transport – 15 Ron

In mod normal livrarea se face zilnic, dar in functie de dorintele si nevoile dumneavoatra, se poate comanda pentru mai multe zile. Datorita modului de extragere prin presare la rece a sucului din fructe şi legume, acesta isi pastreaza calitatile pentru maxim 5 zile daca sunt pastrate conform conditiilor de pe eticheta. Sigur ca pachetul va trebui tinut la frigider pe durata acestei perioade.

Mai multe informatii despre livrare diete Zen: nu ne asumam nici o responsabilitate in cazul in care produsele livrate la adresa indicata de catre dumneavoastra se altereaza ca urmare a nedepozitarii de catre dumneavoastra in conditiile de refrigerare corecta, mentionate de noi.

ZEN Slim – Diete de slabit

Livrarile se fac oriunde in Romania. Pentru Ploiesti sunt gratuite, iar pentru tara exista un cost de transport pentru fiecare livrare de 25 Ron.

Daca doriti sa incepeti dieta ZEN Slim de a doua zi, plasati comanda până în orele 17:00. In cazul comenzilor venite dupa aceasta ora, veti fi contact de un reprezentat ZENdiet.ro pentru a stabili de comun acord ziua în care vei începe programul.

Livrarile vor fi efectuate la adresa specificata de dvs fie ca sunteti la birou sau acasa, noi vom livra zilnic, dimineata, intre orele 10.00 – 12.00.

Mai multe informatii despre livrare diete Zen: livram o data pe zi meniul pentru intreaga zi si micul dejun pentru a doua zi, pentru ca stim ca sunteti intr-o continua miscare si programul zilei vi se poate schimba de la un minut la altul. In acest fel beneficiati de flexibilitate maxima si sa aveti garantia ca nu sariti peste nici o masa. Aveti grija sa tineti la rece si sa incalziti de fiecara data cand consumati. Incearcati sa respectati orele indicate de noi.

Alege ceea ce ti se potriveste: