Noi vă livram acasa sau la birou diete personalizate gata preparate, oriunde in tara. Din acest motiv livrările pentru curele de detoxifiere și dietele de slăbit au un regim special de ambalare si livrare. Urmăriți mai jos în pagină pentru mai multe detalii, dar și informații legate de costuri de livrare pentru coletele de la ZenDiet.

Livrare cure si diete de la Zendiet

Despre livrare diete ZEN


Tratăm cu maximă răspundere atât ambalarea coletelor cât și livrarea lor în deplină siguranță.

Costurile de ambalare și transport ne permit să asigurăm livrarea coletelor nedeteriorate, cu alimentele gata de consum! Respectați cu strictețe recomandările noastre după deschiderea coletului, pentru că vă ajută să vă bucurați de gustul și aroma unor alimente delicioase și pline de prospețime.

ZEN Detox – Cure de detoxifiere

Livrarile sunt gratuite in Ploiesti, iar in tara costa 40 Ron (livrate prin curier rapid)

Livrarile se trimit de luni pana vineri, iar la destinatie ajung a doua zi. Pentru fiecare pachet se plateste:

  • Cost ambalare – 15 Ron
  • Cost transport – 25 Ron

Modalitatea de livrarea se face in functie de dorintele si nevoile dumneavoatra, zilnic sau de cateva ori / saptamana, deoarece se poate comanda pentru mai multe zile. Datorita modului de extragere prin presare la rece a sucului din fructe şi legume, acestea isi pastreaza calitatile pentru mai multe zile daca sunt pastrate conform conditiilor de pe eticheta. Preparatele trebuie tinut la frigider pe durata acestei perioade.

Mai multe informatii despre livrare diete Zen: nu ne asumam nici o responsabilitate in cazul in care produsele livrate la adresa indicata de catre dumneavoastra se altereaza ca urmare a nedepozitarii de catre dumneavoastra in conditiile de refrigerare corecta, mentionate de noi.

ZEN Slim – Diete de slabit

Livrarile se fac oriunde in Romania. Pentru Ploiesti sunt gratuite, iar pentru tara exista un cost de transport pentru fiecare livrare de 40 Ron.

Daca doriti sa incepeti dieta ZEN Slim de a doua zi, plasati comanda până în orele 17:00. Detaliile despre livrare vor fi discutate impreuna cu un reprezentat ZENdiet.ro pentru a stabili de comun acord ziua în care vei începe programul.

Livrarile pentru Ploiesti vor fi efectuate la adresa specificata de dvs fie ca sunteti la birou sau acasa, noi vom livra zilnic, dimineata, intre orele 10.00 – 12.00.

Mai multe informatii despre livrare diete Zen: livram o data pe zi meniul pentru intreaga zi si micul dejun pentru a doua zi, pentru ca stim ca sunteti intr-o continua miscare si programul zilei vi se poate schimba de la un minut la altul. In acest fel beneficiati de flexibilitate maxima si sa aveti garantia ca nu sariti peste nici o masa. Aveti grija sa tineti la rece si sa incalziti de fiecara data cand consumati. Incearcati sa respectati orele indicate de noi.

Noi îți livrăm
cura sau dieta
care ți se potrivește,
tu doar alege-o!