Afișez toate cele 17 rezultate

Cure de slăbit, diete de detoxifiere și diete de vitaminizare sunt doar câteva programe nutriționale de ținut acasă, pe care le preparăm în laboratorul nostru și le livrăm oriunde în țară.
Regimurile alimentare pentru detoxifiere
Corpul uman are mecanisme naturale de detoxifiere prin: colon, plămâni, ficat, rinichi și piele. Dar aceste mecanisme sunt încetinite sau obstrucționate de către toxinele prezente în hrana digerată zilnic. Bătrănii aveau o soluție pentru curățare, să țină post o dată pe săptămână cel puțin. În timpul nostru, putem folosi și curele dietetice speciale pentru detoxifiere.

Detoxifierea periodică ne anunță a fi la modă. Schimbarea stilului de viață este preocuparea continuă, dar tendința de a dori un corp sănătos crește constant. ZenDiet susține stilul de viață sănătos prin programe alimentare gata preparate conform ultimelor descoperiri și cercetări în domeniul nutrițional.
Dar ce reprezintă detoxifierea prin alimentație sănătoasă?
Când alegem să ne detoxifiem, decizia poate coincide cu o perioadă în care procesele de digestie ale organismul sunt mult diminuate, prin eliminarea preparatelor procesate din alimentație. Mâncarea preparată de noi promovează repaosul digestiv, cu sucuri, supe creme și smoothie-uri, îi dăm întregului corp posibilitatea de a folosi o cantitate mult mai mică de energie pentru procesele de digestie.
O zi de detoxifiere sau mai multe?
Un regim alimentar de detoxifiere de o zi poate însemna doar fructe și legume proaspete consumate în diverse forme. Alege programul de detoxifiere de la ZenDiet de o zi sau mai multe, pentru a vă ușura calea spre detoxifierea cu alimente sănătoase.
Cand avem nevoie de programe de detoxifiere prin alimentație?
Anumite semnale ale corpului nostru ne indică că este necesară o detoxifiere imediată: depresie, anxietate, oboseală nejustificată, insomnie, migrene, constipație, celulită, acnee, lipsa de energie, balonare, păr lipsit de strălucire. Foarte important atunci când urmezi o cură de detoxifiere este să nu încalci programul stabilit. Toate produsele ZenDiet sunt ambalate individual, astfel încât să poate fi transportate usor pe tot parcursul zilei. Așa că poți să îți iei mâncarea de acasă ca să poți respecta programul de detoxifiere și la birou.

La fel de important este ca modalitatea de păstrare a produselor de detoxifiere să fie respectată cu strictețe după sugestiile oferite de noi. Astfel toate curele de detoxiere se păstrează la frigider până în momentul consumului.

În mod normal suntem obișnuiți să spunem întotdeauna DA poftelor noastre. O cură de detoxifiere ne arată că putem să spunem și NU. Și asta ne face să ne simtim bine, pentru că vom realiza că noi suntem stăpânii propriului corp și nu suntem guvernați de niste pofte sau atașamente.
Slăbirea cu dietele hipocalorice de la ZenDiet
O dietă de slăbire înseamnă în primul rând utilizarea unor produse alimentare dietetice. Primul pas în reusita unei cure de slăbire este motivația clară, specifică, a cauzei pentru care luptați. Este vorba de o problemă de sănătate a cărei rezolvare ține de kilogramele în plus (niveluri crescute de grăsimi în sânge, dureri articulare, tulburări de ritm cardiac, respirație grea, somn puțin și de slabă calitate) sau de rațiuni pur estetice?
Regimul hipocaloric ZenDiet – Mâncare mai bună cu mai puține calorii
Este important să vă definiți clar motivul pentru care vreți să slăbiți. Numărul redus de calorii din mesele curelor de slabire de la ZenDiet, pun la grea încercare gurmanzii. Luați hotărârea să slăbiți mâncând sănătos, o dietă hipocalorică special construită pentru a ajuta organismul să nu depoziteze ci să consume energia depozitată.

Nimic nu este mai rău pentru moralul sau încrederea în sine decât renunțările sau scuzele inventate pentru a vă explica un eșec. Decât să vă apucați în fiecare lună de dietă mai bine nu începeți deloc. Măcar nu veți rămâne cu impresia că nu ați fost în stare.

Cura de slăbire nu este un mijloc de a vă testa voința, iar nerespectarea ei nu trebuie să vă umple de sentimente negative. Nereusita unui regim de slăbit poate avea multe explicații, inclusiv faptul că suntem slăbi în fața ispitelor alimentare, că mâncarea este percepută ca ceva periculos, și de ce să nu recunoaștem, ne vine greu să renunțăm la plăcerile noastre. De aceea utilizarea unor programe nutriționale hipocalorice ajuta foarte mult în dorința de a slăbi. Dacă o dietă echilibrată poate părea și ciudată, privește experința ca fiind o călătorie cu noi. Experimentează o mâncare menită să te hrănească sănătos și să te ajute să slăbești frumos.
Cum vedem noi o dietă de slăbit sănătoasă
Există persoane cu „arderi” mai rapide, fără ca ele să facă ceva anume să se mențină cu greutatea corporală normală. Sunt în general oameni mai slabi, agitați în permanență, în continuă mișcare și care uneori nu au răbdare nici să mănânce. Aportul lor caloric este de obicei sub media zilnică, și de aceea uneori pot să mănânce o ciocolată întreagă că nu se vor îngrăsa. Ideal este să avem un tonus bun, atât fizic cât și psihic, o atitudine pozitivă și optimistă, condiție fizică și corp armonios. Dacă ați hotărât, să slăbiți este soluția, apucați-vă de acest lucru cu toată seriozitatea și resposabilitatea de care sunteți în stare.

Aveți nevoie de organizare, disciplină, voință și curaj. Nu se întâmplă de la sine, nu e usor. Este pentru cei învingători, pentru cei puternici, care au înțeles că:

A beautiful and healthy body costs time and money, and no one can do it for you.