facebook pixel

Dieta Detoxifiere

Diete de detoxifiere ZenDiet

O dieta de detoxifiere sau de curatare a organismului este regimul prin care se elimina toxinele din organism.
Detoxifierea reprezinta procesul de eliminare, neutralizare sau transformare a toxinelor, eliminarea excesului de mucus si ameliorarea congestiei. Multe dintre aceste toxine provin din dieta, consumul de medicamente si din expunerea la mediu.

Pe plan intern, grasimile, in special cele oxidate si colesterolul, radicalii liberi si alte molecule iritante, pot actiona ca si toxine. Functional, digestia slaba, un colon lenes sau disfunctii ale acestuia, functia hepatica redusa, precum si functia inadecvata a rinichilor, tractului respirator si piele, pot contribui la amplificarea toxicitatii.

Semnele si manifestarile aportului crescut de toxine in corp sunt:  dureri de cap, oboseala, dureri articulare, nervozitate, eruptii cutanate, raceli frecvente, somnolenta, insomnie, greata, slabiciuni ale sistemului imunitar, ameteala, indigestie,respiratie ingreunata, deficite circulatorii, depresie,constipatie, nivel ridicat de grasime in sange.

Detoxifierea presupune schimbari in dieta si stil de viata, pentru a reduce aportul de toxine si a imbunatati eliminarea acestora.

Principiul de baza al unei diete de detoxifiere eficiente este sa se consume alimente cat mai naturale, care sa sustina si sa ajute functia ganglionilor limfatici, functia renala si cea hepatica.

Zen Diet va livreaza acasa tot ceea ce trebuie sa consumati pentru ca procesul de detoxifiere sa fie complet.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii comandă
  • No products in the cart.
0