Produse de detoxifiere

Organismul uman are in mod natural mecanisme de detoxifiere: colonul, plamanii, ficatul, rinichii si pielea. Insa aceste mecanisme sunt depasite in fata toxinelor prezente in mancarea zilnica. Asemeni bunicilor nostri care tineau post o zi pe saptamana vinerea, asa putem face si noi. Sau putem folosi produse de detoxifiere.

Detoxifiere incepe sa fie o moda. De la vedete pana la oameni obisnuiti, toti incearca sa isi modifice stilul de viata si tiparul alimentar conform ultimele descoperiri si cercetari.

Dar ce inseamna detoxifierea?

Este o perioada in care procesele de digestie ale organismul sunt mult diminuate datorita eliminarii preparatele procesate din alimentatie. De asemenea ii dam posibilitatea de a folosi o cantitate mult mai mica de energie pentru procesele de digestie.

O zi de detoxifiere sau mai multe?

In una din zilele saptamanii putem manca doar legume, sau putem folosi produse de detoxifiere. Pentru a doua varianta o dieta de detoxifiere ZenDiet de 1 zi este alegerea ideala. Produsele de detoxifiere ZenDiet sunt pentru perioade de la o zi pana la 10 zile. Astfel puteti alege un interval care sa fie confortabil pentru dumneavoastra.

Cand avem nevoie de produse de detoxifiere?

Anumite semnale ale corpului nostru ne indica ca este necesara o detoxifiere imediata: depresie, anxietate, oboseala nejustificata, insomnie, migrene, constipatie, celulita, acnee, lipsa de energie, balonare, par lipsit de stralucire. Foarte important atunci cand urmezi o cura de detoxifiere este sa nu incalci programul stabilit. Toate produsele ZenDiet sunt ambalate individual, astfel incat sa poate fi transportate usor pe tot parcursul zilei. Asa ca poti sa iti iei mancarea de acasa ca sa poti respecta programul de detoxifiere.
La fel de important este ca modalitatea de pastrare a produselor de detoxifiere sa fie respectata cu strictete. Astfel toate curele de detoxiere se pastreaza la frigider pana in momentul consumului.

In mod normal suntem obisnuiti sa spunem intotdeauna DA poftelor noastre. O cura de detoxifiere ne arata ca putem sa spunem si NU. Si asta ne face sa simtim bine, pentru ca vom realiza ca noi suntem stapanii propriului corp si nu suntem guvernati de niste pofte.

Se arată toate cele 9 rezultate