Sucuri naturale

Producem doar la comanda clientului, din fructe si legume proaspete o gama variata de sucuri naturale. Metoda de producere este cea prin presare la rece. Astfel obtinem o calitate superioara fata de sucurile din fructe care exista pe piata din Romania. Presarea la rece are un numar foarte mare de avantaje. Acestea sunt doar cateva din ele:

  • se reduc la minim reactiile de oxidare din suc;
  • sucul nu este incalzit si deci nu se schimba compozitia lui;
  • sunt mentinute intacte enzimele si vitaminele;
  • nu este introdus aer in el, ceea ce ii creste termenul de valabilitate

Sa obtii cateva pahare cu sucuri naturale nu este greu, insa cate vase trebuie sa murdaresti?
Si cate cumparaturi trebuie sa faci inainte?
Si cat timp pierzi pentru asta?
Asa ca este mult mai simplu sa comanzi orice pachet de sucuri naturale ZenDiet direct la noi, si le vei primi acasa sau la birou.

Alege sucurile naturale ZenDiet pentru orice eveniment

Orice eveniment vei avea, stii ca te poti baza pe sucurile naturale de la ZenDiet sa faci o impresie buna. Si de ce nu sa ai grija de sanatatea ta si a oaspetilor tai. Sau a copiilor tai. Pentru ca poti comanda aceste sucuri naturale si pentru copii tai sau prietenii lor atunci cand ai o petrecere.

In gama de sucuri, am inclus si o selectie de smoothie-uri delicioase. Si ele sunt preparate tot pe baza de comanda ferma si livrate prin curier acolo unde se doreste.

Cum se livreaza sucurile naturale ZenDiet?

Si ca totul sa fie usor, pachetul de sucuri ZenDiet este alcatuit din 12 sticle. Poti alege chiar tu tipul sucului, pentru ca sa fie toata lumea fericita.
Asa suntem noi la ZenDiet :).
Suntem bucurosi cand facem oameni fericiti si sanatosi.
Stim ca se pot obtine rezultate daca suntem consecventi in actiunile noastre.

Sucurile ZenDiet sunt livrate in cutii izoterme, care pastreaza temperatura constanta pe tot parcursul transportului pana la dumneavoastra.

Se arată 1–16 din 31 de rezultate