Obezitate si dieta de slabire

obezitatea

Exista multe solutii de a trata aceasta problema. Azi vom vorbi despre dieta de slabire. Impactul obezitatii asupra populatiei globului este unul major, atat din cauza faptului ca in ultimele decenii obezitatea a devenit epidemica, dar in special datorita riscurilor pentru sanatate de care se insoteste. In plus, costurile si problemele psihosociale pe care le genereaza nu sunt deloc neglijabile. De aceea atunci cand am creeat dieta de slabire Zen Slim ne-am gandit la toate aceste aspecte.

Obezitatea este o problema?

Obezitatea nu este o simpla problema cosmetic sau estetica, ci o boala cronica extreme de severa, care implica riscuri majore pentru sanatate determina scaderea sperantei de viata cu 5 pana la 20 de ani.

Obezitatea se trateaza

O dieta de slabire cu produsele noastre va poate ajuta sa scadeti in greutate fara sa va infometati. Aceasta dieta de slabire este conceputa cu 5 mese pe zi din care 3 mese principale si 2 gustari. Mesele sunt compuse respectand piramida alimentara. Aceasta metoda de slabit este una foarte usoara si comoda deoarece toate produsele sunt livrate acasa. Dincolo de cifrele cantarului sau ale taliei, fiecare kilogram de grasime de care ati “scapat” va produce o mare bucurie. Sunteti incantati ca “incapeti” in hainele pe care nu le mai puteati purta. Dupa ce veti urma aceasta dieta de slabire va creste capacitatea de efort, sunteti mai supli, va dispar cearcanele, iar aspectul general este de intinerire.

Un alt beneficiu pe care il obtineti urmand o dieta de slabire Zen Slim este obisnuirea corpului dumneavoastra cu un program regulat al meselor. Acesta este unul din pilonii de sustinere al dietelor de slabire. Ce mancam este foarte important, dar cum si cand mancam este important. Programul nostru de slabire va pune bazele unei vieti sanatoase, care va aduce multe avantaje dumneavoastre.

O cura de slabire trebuie insotita si de activitate fizica constanta. Corpul uman are nevoie de miscare. Nu a fost gandit sa fie stationar. De aceea activitatea de birou static trebuie contracarata cu foarte multa activitate fizica


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii comandă
  • No products in the cart.
0