Suntem ceea ce mancam

suntem ceea ce mancam

Detoxifiere
Suntem ceea ce mancam, dar si ceea ce nu mancam.
Mancam fara sa ne hranim.
Suntem sclavii papilelor gustative. Avem nevoie de detoxifiere.

Traim vremuri in care stilul de viata este total diferit de cel al bunicilor nostri, un stil sedentar, nu acordam importanta orelor de masa, nu mancam la micul dejun, ne hranim copiii cu tot felul de alimente puternic industrializate si rafinate, care contin aditivi, coloranti din cei mai periculosi, mancam seara foarte mult, nu facem miscare. O cura de detoxifiere este o necesitate in ziua de astazi. Asa cum avem nevoie de un concediu de 2 ori pe an, asa si organismul nostru are nevoie de o detoxifiere de cel putin 4 ori pe an.

Varietatea mare de alimente din ziua de astazi este iluzorie, de fapt nu mancam decat cateva cereale, cartofi prelucrati in fel si chip, cateva sortimente de carne, oua obtinute de la pasari crescute in conditii industriale, grasimi artificiale si uleiuri suprarafinate. Efectele adverse ale mancarii nu se vad imediat (cu exceptia toxiinfectiilor alimentare), ci abia dupa un timp mai mult sau mai putin indelungat, in functie de sensibilitatea fiecaruia. Totul trebuie facut cu pasi mici si primul dintre acestia ar fi sa urmati o cura de detoxifiere  Zen DETOX cu sucuri pe o perioada de trei pana la zece zile, pentru a pune o  baza sanatoasa transformarii dietei de zi cu zi.

Suntem ceea ce mancam

Un aliment savuros nu este neaparat si unul sanatos. Calitatea alimentului are 2 fatete: cea mincinoasa, extrem de frumoasa (calitati senzoriale – gust, miros, culoare, aroma, etc) si cea adevarata, calitatea nutritionala, sau capacitatea unui aliment de a hrani organismul, aproape inexistenta. Organismul are nevoie de peste 50 de “nutrienti esentiali” pentru a se dezvolta, creste si ramane sanatos fizic si mental.

Ce se intampla in organism in timpul unei cure de detoxifiere?

  • creste considerabil nivelul de imunitate si de energie
  • scade colesterolul
  • creste oxigenarea celulara
  • procesul de regenerare este accelerat
  • aciditatea din organism este inlocuita cu un mediu alcalin, ceea ce creaza un teren biologic care nu mai este predispus bolilor.

Dieta ZEN DETOX 5 zile este o cura de detoxifiere necesara oricarui organism adult. Aceasta cura este preparata din fructe si legume proaspete presate la rece, si livrate prin curier acasa sau la birou.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *