Sfaturi de WEEKEND

sfaturi de weekend

Sfaturi de weekend:

 

Sfarsiturile de saptamana (weekend-urile) reprezinta adesea prilej de intalnire cu prietenii sau familia extinsa, ocazie cu care mancam fie impreuna fie acasa, fie la restaurant sau la iarba verde. Tentatiile sunt multe si deloc neglijabile, motiv pentru care va sfatuim sa tineti cont de principiile de mai jos.

  • indiferent daca sunteti gazda su musafir, pregatiti bunatati culinare hipocalorice pe care le puteti aseza pe masa si manca fara teama: 2-3 salate, figarui de pui/curcan cu multe legume intercalate, fructe proaspete pentru desert.
  • nu trebuie sa le spuneti tuturor ca urmati o dieta 🙂
  • puneti in farfurie portii mici din felurile de mancare, sau chiar lucati una-doua furculite direct din platou pentru a va satisface pofta, daca este cazul.
  • cosmumati multa apa si evitati bauturile alcoolice. Eventual va puteti umple paharul si ramane cu el asa pentru a inchina cu ceilalti, dar nu va simtiti dator sa il beti.
  • Pentru orice calorie tentanta pe care ati consumat-o in plus, faceti de doua ori mai multa miscare decat in mod obisnuit.

Ca si o concluzie: gustati din toate felurile de mancare, dar sa nu “mancati pe saturate”… Pentru cei care au facut excese, le recomandam o diete ZEN Detox 5 zile


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *