Categoria: ,
de ce detoxifiere

De ce Detoxifiere?

 

Detoxifierea ficatului ajută la eliminarea toxinelor din organism şi la întărirea sistemului imunitar, reducând astfel riscul îmbolnăvirilor şi conferind o stare de sănătate foarte bună.

Semne ale unui ficat slabit din cauza consumului excesiv de alcool, cafeină, medicamente, zahăr sau îndulcitori artificiali:

  • imunitatea scăzută,
  • apariţia infecţiilor şi a alergiilor,
  • hipertensiunea,
  • uscarea pielii sau căderea părului

„Ficatul se luptă în fiecare zi cu metabolizarea lipidelor în exces, cu diverse E-uri alimentare, cu multiplele feluri de chimicale ascunse în semipreparate sau chiar în alimente proaspete, dar supertratate, dar şi cu substanţele toxice din organism, cum ar fi medicamente sau alcool”, a explicat dr. Carmen Nonn, medic specialist în medicină complementară.
Practic, ficatul este o adevărată „uzină vie” care realizează în acelaşi timp sute de procese, având rol fundamental în detoxifierea organismului. Spre deosebire de alte organe, ficatul are o capacitate uimitoare de regenerare.

Cu toate acestea, leziunile repetate sau bolile cronice pot produce modificări ireversibile ce interferează cu funcţiile acestuia. De aceea, măcar o dată pe an ficatul are nevoie de o cură de detoxifiere.

Analizele pot fi înşelătoare. Deci inca o data: de ce Detoxifiere?

„Chiar dacă analizele ies bine, iar ficatul pare a fi în regulă, nu trebuie să uităm că acesta se află în fiecare zi sub presiunea tuturor substanţelor chimice introduse în organism care afectează funcţiile hepatice. Aici este locul unde se filtrează substanţele ingerate, iau naştere imunoglobulinele cu rol în imunitate, se reglează sensibilitatea faţă de temperatură şi se secretă fierea, sau bila, care permite digestia grăsimilor”, a explicat dr. Carmen Nonn.

 

Pentru a urma o dieta de detoxifiere trebuie doar sa intrati pe ZENdiet.ro si sa comandati.

Noi ne vom ocupa de tot ce trebuie si va vom pregati si livra acasa sau la birou dieta ZEN DETOX.

Citeste si alte articole:

Sucuri pentru petreceri de copii

Frunzele de spanac in dieta Zen

Studio Harry

Greutatea normal cu dieta ZenSlim

Scrubbs

Sfaturi de weekend

Detoxifierea ficatului

Excesul de greutate si Indicele de Masa Corporala IMC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.