Categoria:
sucuri raw

Sucuri raw ZEN – Juices, Smoothies, Juice 4U

Pachetul de sucuri raw ZEN Juice este obtinut prin cea mai noua tehnologie de stoarcere la rece.  Prin aceasta tehnologie se extrage cu 25% mai mult suc şi cu 40% mai multe minerale şi vitamine decât cu orice alt storcător. Sucurile raw obtinut prin presare la rece nu oxideaza (comparativ cu cele obtinut prin metoda centrifugala, care inmagazineaza foarte mult aer).

Vitezele mici de rotaţie asigură cele mai ridicate valori nutriţionale şi previn distrugerea nutrienţilor şi a enzimelor valoroase.

ZEN Juices – un pachet de sucuri ideal pentru orice petrecere de copii

Sucurile ZEN sunt oferite spre vanzare in pachete de minim 12 sticle (250ml fiecare). Sunt potrivite pentru orice eveniment la care doriti sa iesiti din tipar. Fie ca este vorba despre o petrecere de copii, sau o petrecere corporate noi va livram pachetul cu sucuri naturale ZEN Juice de minim 12 sticle direct la dumneavoastra acasa sau la birou.

Pachetul de sucuri raw ZEN Juice poate contine 6 sucuri si 6 smothie-uri diferite. Daca doriti ca acest pachet sa contina o alta combinatie, alegeti dumneavoastra direct din site combinatia de produse dorita.

Orice pachet cu sucuri raw ZEN Juice se pastreaza la frigider, iar pe timpul transportului catre dumnevoastra ele sunt puse in cutii izolate termic, impreuna cu pungi de gheata.

Lista completa cu sucuri ZEN Juices

 

Cum poti avea sucuri raw la orice eveniment?

Smoothie-urile creeate de ZENdiet.ro sunt bogate in fibre. Alimentatia multora dintre noi este saraca in fibre iar acest lucru are efecte secundare serioase asupa starii de sanatate.

De asemenea, copii nostri au nevoie de cele mai sanatoase si gustoase smoothie-uri. Combinand diverse ingrediente am obtinut adevarate „explozii de energie” pentru cei mici, atat de necesare la orice petrecere.

Livrarea acestor smoothie se face in orice combinatie aleasa de dumneavoastra. Pachetul stadard contine minim 12 sucuri sau smoothie-uri (in orice combinatie).

Daca doriti 2 sucuri de un fel si 10 din alt fel, sau 4 sucuri si 8 smoothie-uri, nu este nici o problema pentru noi. Dumneavoastra alegeti combinatia potrivita.

Livrarea se face prin curier rapid, in cutii speciale protejate termic.

 

ZEN Smoothies – combinatia de smothie-uri nelipsita la orice petrecere de copii

 

Lista completa ZEN Smoothies

 

Etichete: